If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес с адвоката жалбата е заведена съответно по канален ред.Дело чакам до месец(ама знае ли човек може и след лятото като се има предвит че постановлението пристига след 5 месеца)
Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Да ви се оплача.Защото тая Българска държава в кавички е измислена държава от където и да я погледнеш.Та днес получавам наказателно постановление номер... от 04,02,2009 от Община Бургас (дали е община докат може всеки да граби даже нашия обичан к**т на който му правих една инсталация в магазин на О***а и се криеше тогава преди около 5 години)Та акта е за неправилно паркиране върху тротоара в к.с М.Рудник по чл.8,ал.1,т.1 от наредбата за опазване на обществения ред (http://www.burgascouncil.org/docs/ob...20red.DOC)Но аз бях в колата как така решиха че съм паркирал,другото което е че мястото не е обособено по никакъв начин с знаци (каквито и да са ) другото което е че отказах да разпиша акта което си е мое право.Има и още бая членове и алинеи в последствие ма да не сам адвокат (на едната ме карат направо принудително да декларирам чл.17,ал.2 )Ма аман ти и държавата та утре с адвоката и ша са гледаме умно с тях че ми писна че и отгоре на това и цели 100 лева искат.А аз искам да ги запитам уважаимите политици знаят ли как обикновения човек вади тея пари.Но за тях по лесно е да ги отнемат.Да сте живи и здрави но ви гарантирам че от мен и стотинка няма да видите.
Миленски, успех братле - сцепи ги дебилите. Успех.
Истината, е че не трябва да се предавате, а да се борите до край за правата си, особено срещу КАТ и др. държавни институции, които гледат само как да накажат (измамят). Успех стискам палци!
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Ми така като гледам не са лепени ми нещо като берд и е обрнат от вътрешната страна на решетката (като...брех не мога да се обясня)Преди да ги сложат може и да са им капнали нещо но не ми се иска сега да ги разглобявам.
Last edited by MILEN 76; d.m.y г., 16:58.
Основание: добавяне
Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Айдееее.... Вие колеги от 164 раздела, не си губите времето - първо този за налягането, а сега и този за нивото. ЕВАЛА! Ще споделиш ли как я направи тази магия, защото аз съм го разглеждал моят и ми изглеждаше...(как да кажа) непонятно, та ако споделиш ще черпя бира - МНОГО!
Ами моя представлява 2 пластинки/ контакти, като на единия е навита жичка. Предполагам при контакт жичката се нагрява и ако контактите са във въздуха, отварят. Ако е потопен в течност - не отваря. При мен винаги стояха затворени - т.е. все едно винаги имам масло. Днес си играх с датчика - показваше 120 ома. Малко раздалечих контактите /намалих силата на притискане/ - започна да свети постоянно. Така няколко пъти натисках, отпусках и накрая стигнах до положение 15-20 ома и работещ датчик. В общи линии това е. Както казах, не знам колко ще изкара така. Подозирам не много.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Днес успях да си ремонтирам датчика за ниво масло... 2 пъти сработи, пък да видим натам.
Опаааа я разкажи , че моя ми вади очите и съм го прекарал през резистор
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
При мен никога не е светело за масло. Затова първо откачих едната жица на датчика, за да тествам веригата до таблото. Тогава лампата си светна. Оттам-нататък си играх само с датчика. Цялата игра беше с пластинките вътре.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Такаааа...
Смених и масълцето, сега работи по-тихичко машинката. Една купчина пари за филтри, ама какво пък. Купих си и самозалепващо фолио за решетката. Ще прилича на суперка след 12.1995.
Колегирвърти ми се 1 мисъл от известно времермисля да вземам 164 2.0 t.s super. Има за по 3 000 добри машинки. Дайте съвет.Имаше и газ тая дето я гледах.Какви са и данъците? Иначе съм влюбен в нея
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Колегирвърти ми се 1 мисъл от известно времермисля да вземам 164 2.0 t.s super. Има за по 3 000 добри машинки. Дайте съвет.Имаше и газ тая дето я гледах.Какви са и данъците? Иначе съм влюбен в нея
Данъка и според местоживее може да провериш ТУК
За разход на ГАЗ може да видиш в подписа на колегата didod с газов инжекцион а с изпарител около 13/100 във Варна .
Взимай без да мислиш ще останеш очарован ако е читава .
Comment